Over ons

Kunststof kozijnen 8

Welkom bij A-LuX

Meer dan 25 jaar ervaring

A-Lux is een familiebedrijf dat 25 jaar geleden is ontstaan vanuit een dealerschap van Zonneranda serres en veranda’s. De markt ontwikkelde zich, het belang van duurzaam bouwen nam toe en daarom heeft A-Lux zich toegelegd op het fabriceren van kunststof kozijnen, dakkapellen, veranda’s en serres.

 

Kwaliteit

A-Lux bouwt alleen met materialen van hoge kwaliteit. Onze kunststof kozijnen zijn van lange levensduur, onderhoudsvriendelijk en zijn daarbij ook nog eens in alle RAL kleuren verkrijgbaar. Vrijwel elke vorm van afwerking behoort tot de mogelijkheid waardoor je een verrassend ontwerp kunt realiseren. Wij zorgen voor een ontwerp dat past bij uw wensen en aansluit bij de architectuur van uw woning. De beste kwaliteit isolatieglas met HV7 kunststof kozijnen worden vakkundig met aansluitende maatvoering geplaatst waarbij  speciale aandacht voor de afwerking en isolatie-aansluiting vanzelfsprekend is.

Alles onder één dak

Het juist opmeten is één van de belangrijkste handelingen voor een perfect resultaat. Daarom doen wij dat zelf. Omdat wij beschikken over een eigen fabriek kunnen wij alles op maat maken. Voor het bouwen van een dakkapel, serre of veranda kan een vergunning noodzakelijk zijn. Wij begeleiden u bij de aanvraag en zorgen voor bouwtekeningen. In onze fabriek produceren we het vervolgens met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals volschuim PVC-profielen en Keralit. Onze monteurs leveren alles prefab af, zodat ze het in korte tijd kunnen plaatsen. Of het nu gaat om een dakkapel, gevelbekleding, zonwering, veranda of ander product, de overlast beperken we voor u tot een minimum. Mocht u al beschikken over kunststof kozijnen, deuren of dakkapel bijvoorbeeld en problemen ondervinden; wij komen bij u langs om te zien of A-Lux de oplossing kan bieden. Zonder voorrijkosten. Ons werkgebied is inmiddels breder dan de regio Duiven, Doetinchem, Westervoort, Arnhem, Zevenaar & Groesbeek.

Showroom

De producten die wij leveren geven u meer comfort en levensvreugde. De keuze die u maakt is levenslang. Daarom krijgt u een goed advies om de juiste beslissing te nemen. Wij nemen de tijd voor u. In onze showroom in Westervoort kunt u de verschillende producten en materialen zien en voelen. Hier doet u inspiratie op en lichten wij de mogelijkheden uitgebreid toe. Met hetzelfde plezier komen we eerst bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.  Uw wens. Ons uitgangspunt.

Onze geschiedenis

A-Lux is een familiebedrijf dat 25 jaar geleden is ontstaan vanuit een dealerschap van Zonneranda serres en veranda’s.

Onze missie

Tegenwoordig richten wij ons op zowel de particuliere als de zakelijke markt, wij fabriceren en plaatsen zelf.

Onze visie

Het uitbreiden van onze kwaliteit en de levensduur van onze producten. Al onze producten zijn onderhoudsvriendelijk en in vele kleuren beschikbaar.

+ 500

Projecten voltooid

15

Specialisten in dienst

+ 500

Blije klanten

Passie voor kwaliteit..

A-LuX bouwt milieubewust

Telefoon: 026 - 311 74 73