Dakkapellen

Dakkapellen van A-LuX

Dakkapel arnhem

Ervaar de voordelen van een kunststof dakkapel

De dakkapel is een elegante versiering van het huis, het geeft meer ruimte en verhoogt het licht. Een schuine zolder met dit type ontwerp maakt het mogelijk om uw woonruimte een andere praktische functie te geven, zoals kantoor of slaapkamer, terwijl u nog steeds voldoende stahoogte heeft (van 1-2 meter).

Dakkapellen zijn een uitstekende manier om uw huis aantrekkelijker te maken en uw leefruimte te vergroten. Niet alleen bieden zij vele gemakskenmerken, maar ook de plastic materialen zorgen voor laag onderhoud dat u geld op de lange termijn bespaart! Met kleurechtheid dat behoud van schoonheid is ook verzekerd omdat deze daken zal nooit vervagen.

Dakkapel prijzen

U kunt een uitbreiding op uw eigendom hebben die uniek is voor u met alle afwerking die u wenst. Kies uit 32 RAL-kleuren voor de muren en zelfs houtnerfmotieven! De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om pleisterwerk, MDF-afwerking of spots binnenin bouwprojecten. Kom vandaag nog bij ons langs om alles met eigen ogen te bekijken.

Dakkapel vergunning

Als u op zoek bent naar een ruime, moderne dakkapel in uw huis, zoek dan niet verder. Ons team van experts zal zorgen voor de perfecte ontwerp voor alle aspecten van boven naar beneden, van schetsen van hoe het moet samenkomen en welke materialen het beste staan. Wij zorgen voor alles wat nodig is, dus ook de vergunningsaanvraag, wij weten exact welke vereisten de gemeente stelt. 

Kunststof kozijnen 7

Plaatsen kunststof dakkapel

Met onze fabriek in Nederland hebben we volledige controle over elke fase van productie en installatie. Dit betekent dat uw dak geprefabriceerd bij u wordt afgeleverd met alle benodigde hardware voor een snelle en eenvoudige installatie! En omdat alles hier in huis wordt gemaakt – van ontwerp tot opmeting tot voltooiing – zijn er geen fouten of vergissingen mogelijk.

Waarom A-LuX?

A-Lux beschikt over een eigen fabriek waar zij al het voorbereidend werk kan uitvoeren. Omdat we zelf komen opmeten en het kozijn op maat maken is de kans op fouten nihil en kunnen we het kozijn vakkundig en snel plaatsen. U heeft dus amper last van de werkzaamheden. Daarnaast produceren wij onze kozijnen in wel 32 kleuren of zelfs met een houtnerf structuur. We werken in principe door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio’s Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Neem contact met ons op of kom langs in aan het Vergun 7 in Westervoort!