Buitendeuren en schuifpuien

Buitendeuren en schuifpuien

kunststof voordeur

Kunststof voordeur

A-LuX’s selectie van buitendeuren zijn perfect voor elk huis! Ze zijn er in verschillende stijlen en ontwerpen, zoals de voordeur met mooie panelen of roosters die uw huis er luxueuzer uit kunnen laten zien. Ook voor hoge kwaliteit achterdeuren kunnen wij u helpen, kom langs in onze showroom om verschillende ontwerpen te zien.

A-LuX is gespecialiseerd in kunststof deur- en raamkozijnen. De deuren hebben een eenvoudig onderhoudsschema waarbij  de draaiende onderdelen slechts om de vier jaar hoeft te controleren; dit omvat rubberen pakkingen voor luchtopeningen en afwateringsgaten aan beide zijden. U vindt vele kleuropties waaronder 32RAL-kleuren.

Kunststof Schuifpui

Een schuifdeur kan uw huis ruimer en opener laten aanvoelen. Ze zijn onderhoudsarm, waardoor de deuren zelf een lange levensduur hebben en bovendien inbraakveilig zijn. In dagen met warm weer, wanneer u frisse lucht wilt, is een kunststof schuifpui prima geschikt.

In de wereld van deuren zijn er twee verschillende types: kantel- en hefschuifdeuren. De namen zeggen het al; een kantelmechanisme maakt het mogelijk om onder een hoek te openen terwijl het met één druk op uw vensterbank blijft staan! Onze kunststof opties houden u warm in de wintermaanden dankzij hun zware isolatie die ook perfect is tegen de koude buitentemperaturen

Als u op zoek bent naar goedkope, duurzame schuifdeuren die niet duur zijn, dan is kunststof uw beste optie. In tegenstelling tot houten panelen die regelmatig onderhoud en schilderen vereisen om ze up-to date te houden met nieuwe stijlen of kleuren; synthetische opties kunnen in elke denkbare kleur worden gekocht zonder zich zorgen te maken over het vuil worden na verloop van tijd, omdat ze niet rotten zoals natuurlijke materialen doen!

A-LuX is een bedrijf dat alles voor u opmeet, de schuifdeur levert en de materialen door vakmensen aan uw gebouw monteert. Wij doen het allemaal onder één dak. Het foutenpercentage hier bij A-LuX is bewezen laag omdat elke stap in hun proces van het begin (meten) tot het einde (montage) zorgvuldig van te voren is gepland zodat er nooit fouten of problemen zijn.

Waarom A-LuX?

A-Lux beschikt over een eigen fabriek waar zij al het voorbereidend werk kan uitvoeren. Omdat we zelf komen opmeten en het kozijn op maat maken is de kans op fouten nihil en kunnen we het kozijn vakkundig en snel plaatsen. U heeft dus amper last van de werkzaamheden. Daarnaast produceren wij onze kozijnen in wel 32 kleuren of zelfs met een houtnerf structuur. We werken in principe door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio’s Arnhem, Nijmegen en Doetinchem. Neem contact met ons op of kom langs in aan het Vergun 7 in Westervoort!